Pulau Tiga, Natuna

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pulau Tiga
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kepulauan Riau
Kabupaten Natuna
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Pulau Tiga kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Natuna, propinsi Kepulauan Riau, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Pulau Tiga, Natuna Cithakan:Kabupaten Natuna