Pulau Ternate, Ternate

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Pulau Ternate
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Maluku Utara
Kota Ternate
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
17 kelurahan

Pulau Ternate kuwe salah siji kecamatan nang kota Ternate, Maluku Utara, Indonesia.


Cithakan:Pulau Ternate, Ternate Cithakan:Kota Ternate