Pulau Gebe, Halmahera Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pulau Gebe
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Maluku Utara
Kabupaten Halmahera Tengah
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Pulau Gebe kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Halmahera Tengah, Maluku Utara, Indonesia.