Ponggok, Blitar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ponggok
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Blitar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
15 kelurahan

Ponggok kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Blitar, Jawa Timur, Indonesia.