Kanigoro, Blitar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kanigoro
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Blitar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
10 kelurahan

Kanigoro kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Blitar, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Blitar