Pondok Gede, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pondok Gede
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
16,29 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
5 kelurahan

Pondok Gede kuwe salah siji kecamatan nang kota Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Bekasi