Pondok Gede, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pondok Gede
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
16,29 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
5 kelurahan

Pondok Gede kuwe salah siji kecamatan nang kota Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Bekasi