Plaju, Palembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Plaju
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Selatan
Kota Palembang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
7 kelurahan

Plaju kuwe salah siji kecamatan nang kota Palembang, Sumatera Selatan, Indonesia.


Cithakan:Plaju, Palembang Cithakan:Kota Palembang