Pinggir, Bengkalis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pinggir
Negara  Indonesia
Propinsi Riau
Kabupaten Bengkalis
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 11 desa
2 kelurahan

Pinggir kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bengkalis, Riau, Indonesia.


Cithakan:Pinggir, Bengkalis Cithakan:Kabupaten Bengkalis