Pasar Manna, Manna

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pasar Manna
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bengkulu
Kota Manna
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 2 desa
7 kelurahan

Pasar Manna kuwe salah siji kecamatan nang kota Manna, Bengkulu, Indonesia.

Cithakan:Kota Manna