Pamona Selatan, Poso

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pamona Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Poso
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 20 desa
- kelurahan

Pamona Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Poso, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Pamona Selatan, Poso Cithakan:Kabupaten Poso