Obio, Yahukimo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Obio
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua
Kabupaten Yahukimo
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Kampung/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Obio kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Yahukimo, propinsi Papua, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Obio, Yahukimo