Kona, Yahukimo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:District Kona kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Yahukimo, propinsi Papua, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Kona, Yahukimo