Ngambon, Bojonegoro

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngambon
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Bojonegoro
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
5 kelurahan

Ngambon kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bojonegoro, Jawa Timur, Indonesia.