Kanor, Bojonegoro

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kanor
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Bojonegoro
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
59,78 Kilomèter pesagi -
Desa/kelurahan desa
25 kelurahan

Kanor kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bojonegoro, Jawa Timur, Indonesia.