Mustika Jaya, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mustika Jaya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
24,73 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Mustika Jaya kuwe salah siji kecamatan nang kota Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Bekasi