Moyo Hilir, Sumbawa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Moyo Hilir
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Barat
Kabupaten Sumbawa
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Moyo Hilir kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sumbawa, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.

Cithakan:Moyo Hilir, Sumbawa Cithakan:Kabupaten Sumbawa