Montong Gading, Lombok Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Montong Gading
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Barat
Kabupaten Lombok Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Montong Gading kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lombok Timur, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.

Cithakan:Montong Gading, Lombok Timur Cithakan:Kabupaten Lombok Timur