Minas, Siak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Minas
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Riau
Kabupaten Siak
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 desa
1 kelurahan

Minas kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Siak, Riau, Indonesia.

Cithakan:Minas, Siak Cithakan:Kabupaten Siak