Meureudu, Pidie Jaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Meureudu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Pidie Jaya
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 27 desa
3 kelurahan

Meureudu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pidie Jaya, Aceh, Indonesia.

Cithakan:Meureudu, Pidie Jaya Cithakan:Kabupaten Pidie Jaya