Menyang kontèn

Kabupaten Pidie Jaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Lambang Kabupaten Pidie Jaya
Lokasi Pidie Jaya nang propinsi Aceh

Kabupaten Pidie Jaya yakuwe kabupaten sing letake nang propinsi Aceh, Indonesia.

Kecamatan[sunting | besut sumber]