Metro Utara, Metro

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Metro Utara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Lampung
Kota Metro
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Metro Utara kuwe salah siji Kecamatan nang kota Metro, propinsi Lampung, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Metro Utara, Metro Cithakan:Kota Metro