Maulafa, Kupang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maulafa
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kota Kupang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
9 kelurahan

Maulafa kuwe salah siji kecamatan nang kota Kupang, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.

Cithakan:Maulafa, Kupang Cithakan:Kota Kupang