Marisa, Pahuwato

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Marisa
Negara  Indonesia
Propinsi Gorontalo
Kabupaten Pahuwato
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 15 desa
- kelurahan

Marisa kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pahuwato, Gorontalo, Indonesia.

Cithakan:Marisa, Pahuwato Cithakan:Kabupaten Pahuwato