Mantangai, Kapuas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mantangai
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Tengah
Kabupaten Kapuas
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 14 desa
- kelurahan

Mantangai kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kapuas, Kalimantan Tengah, Indonesia.

Cithakan:Mantangai, Kapuas