Manna, Bengkulu Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Manna
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bengkulu
Kabupaten Bengkulu Selatan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 14 desa
1 kelurahan

Manna kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bengkulu Selatan, Bengkulu, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Bengkulu Selatan