Manggar, Belitung Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Manggar
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kepulauan Bangka Belitung
Kabupaten Belitung Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Manggar kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Belitung Timur, Kepulauan Bangka Belitung, Indonesia.

Cithakan:Manggar, Belitung Timur Cithakan:Kabupaten Belitung Timur