Mandau, Bengkalis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mandau
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Riau
Kabupaten Bengkalis
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 6 desa
9 kelurahan

Mandau kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bengkalis, Riau, Indonesia.

Cithakan:Mandau, Bengkalis Cithakan:Kabupaten Bengkalis