Luwuk, Banggai

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Luwuk
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Banggai
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
101,43 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
9 kelurahan

Luwuk kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banggai, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Luwuk, Banggai Cithakan:Kabupaten Banggai