Lubuk Pinang, Muko Muko

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lubuk Pinang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bengkulu
Kabupaten Muko Muko
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Lubuk Pinang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Muko Muko, Bengkulu, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Muko Muko