Lore Utara, Poso

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lore Utara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Poso
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Lore Utara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Poso, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Lore Utara, Poso Cithakan:Kabupaten Poso