Lemito, Pahuwato

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lemito
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Gorontalo
Kabupaten Pahuwato
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Lemito kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pahuwato, Gorontalo, Indonesia.


Cithakan:Lemito, Pahuwato Cithakan:Kabupaten Pahuwato