Lebong Selatan, Lebong

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lebong Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bengkulu
Kabupaten Lebong
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
3 kelurahan

Lebong Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lebong, Bengkulu, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Lebong