Langowan Timur, Minahasa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Langowan Timur
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kabupaten Minahasa
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Langowan Timur kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Minahasa, Sulawesi Utara, Indonesia.


Cithakan:Langowan Timur, Minahasa Cithakan:Kabupaten Minahasa