Lampasio, Tolitoli

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lampasio
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Tolitoli
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Lampasio kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tolitoli, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Lampasio, Tolitoli Cithakan:Kabupaten Tolitoli