Lage, Poso

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lage
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Poso
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 14 desa
- kelurahan

Lage kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Poso, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Lage, Poso Cithakan:Kabupaten Poso