Kute Panang, Aceh Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kute Panang
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Tengah
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 18 desa
- kelurahan

Kute Panang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Tengah, Aceh, Indonesia.

Cithakan:Kute Panang, Aceh Tengah