Menyang kontèn

Kabupaten Aceh Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Lambang Kabupaten Aceh Tengah
Lokasi Aceh Tengah nang propinsi Aceh

Kabupaten Aceh Tengah yakuwe kabupaten sing letake nang propinsi Aceh, Indonesia.

Kecamatan[sunting | besut sumber]