Bintang, Aceh Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Bintang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Tengah
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 23 desa
- kelurahan

Bintang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Tengah, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Bintang, Aceh Tengah Cithakan:Kabupaten Aceh Tengah