Kuripan, Lombok Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuripan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Barat
Kabupaten Lombok Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 desa
- kelurahan

Kuripan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lombok Barat, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.


Cithakan:Kuripan, Lombok Barat Cithakan:Kabupaten Lombok Barat