Kulawi Selatan, Donggala

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kulawi Selatan
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Donggala
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Kulawi Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Donggala, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Kulawi Selatan, Donggala Cithakan:Kabupaten Donggala