Kramat, Karangmoncol, Purbalingga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kramat
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purbalingga
Kecamatan Karangmoncol
Wewengkon ... km²
Pedunung ... jiwa
Kepadhetan ... jiwa/km²

Kramat iku desa nang kecamatan Karangmoncol, Purbalingga, Jawa Tengah, Indonesia.