Koto Gasib, Siak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Koto Gasib
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Riau
Kabupaten Siak
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Koto Gasib kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Siak, Riau, Indonesia.


Cithakan:Koto Gasib, Siak Cithakan:Kabupaten Siak