Kota Gajah, Lampung Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kota Gajah
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Lampung
Kabupaten Lampung Tengah
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Kota Gajah kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Lampung Tengah, propinsi Lampung, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Kota Gajah, Lampung Tengah