Kilo, Dompu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kilo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Barat
Kabupaten Dompu
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Kilo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Dompu, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.


Cithakan:Kilo, Dompu Cithakan:Kabupaten Dompu