Kemuning, Palembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kemuning
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Selatan
Kota Palembang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
6 kelurahan

Kemuning kuwe salah siji kecamatan nang kota Palembang, Sumatera Selatan, Indonesia.

Kalurahan[sunting | besut sumber]

  • 20 Ilir D.II
  • Ario Kemuning
  • Pahlawan
  • Pipa Reja
  • Sekip Jaya
  • Talang Aman

Cithakan:Kemuning, Palembang Cithakan:Kota Palembang