Batangan, Pati

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Kecamatan Batangan, Pati)
Jump to navigation Jump to search
Kecamatan Batangan
Kabupaten
Kabupaten Pati
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kecamatan Batangan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pati propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Daerah Kecamatan Batangan kiye daerah pertanian lan nelayan, pengasilane sing akeh ya sekang pari lan tambak.

Desa-desa[sunting | besut sumber]

  1. Batursari
  2. Bulumulyo
  3. Bumimulyo
  4. Gajahkumpul
  5. Gunungsari
  6. Jembangan
  7. Kedalon
  8. Ketitangwetan
  9. Klayusiwalan
  10. Kuniran
  11. Lengkong
  12. Mangunlegi
  13. Ngening
  14. Pecangaan
  15. Raci
  16. Sukoagung
  17. Tlogomojo
  18. Tompomulyo
Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.