Kampar Utara, Kampar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kampar Utara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Riau
Kabupaten Kampar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Kampar Utara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kampar, Riau, Indonesia.


Cithakan:Kampar Utara, Kampar Cithakan:Kabupaten Kampar