Kalisari, Cilongok, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kalisari
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Cilongok
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Kalisari kuwe salah siji desa nang kecamatan Cilongok, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.