Cilongok, Cilongok, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Cilongok
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Cilongok
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Cilongok kuwe salah siji desa nang kecamatan Cilongok, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.