Kalawat, Minahasa Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalawat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kabupaten Minahasa Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Kalawat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Minahasa Utara, Sulawesi Utara, Indonesia.


Cithakan:Kalawat, Minahasa Utara Cithakan:Kabupaten Minahasa Utara